maanantaina, elokuuta 22, 2022

Kansakuntamme keskuuteen pesiytyneet erilaiset mm Putintaustaiset parasiitit desantteina eri puolueissa on karkotettava eikä annettava näille erilaisille vieraslajeille loisille supikoirista villisikoihin tmv:ille enää uusia elintilaa, vuokrakämppiä tmv:a etuja


Kansakuntamme keskuuteen pesiytyneet erilaiset mm Putintaustaiset parasiitit desantteina  eri puolueissa on karkotettava eikä annettava näille erilaisille vieraslajeille loisille supikoirista villisikoihin tmv:ille enää uusia elintilaa, vuokrakämppiä tmv:a etuja. Korkeasaarenkin mahdollisuudet ovat rajalliset.
Pandat voidaan palauttaa Kiinaan suosista, se on selvä.


Ottakoon jokainen elatusvelvollisuudella omaan kämppäänsä ja antakoon takeet että kykenee nämä parasiitit ja loiset, on ne sitten villisikoja, supikoiria, minkkejä tmv itse elättämään ilman valtion ja kunnan tukea. - Kiitos - Muistakaamme Suomi suomalaisille!  Niin kaikki on liki hyvin.
Kansakunnallinen vastarinta tavoitteeksi jokaisella elämänalueella matu- ja islaminvaasioita vastaan.

Tervetuloa yhteislistallemme Tampereen eduskuntavaaleissa 2023 Haastakaamme kaikki farisealaiset perseluteet eri puolueissa, siis jopa hurskastelevat muka "mahamutajakriittiset" Tampereen änkyttävät ja ilmaisutaidottomat PS-listankin nahjukset, jotka varovat farisealaisesti kaikkea hallituskiimassaan. 

Yhteislistalle haluavat e-mail: Vapaussoturi@gmail.com Seppo Lehto yhteislistan yhteyshenkilö


-----------------
------------